:: index :: szolgáltatásaink :: Office Line ::
tartalom
céginfó
elérhetQségünk
ISO minQségbiztosítás
honlap készítés
partnereink
autósiskoláknak
Széchenyi Egyetem
fórum
 
 
Office Line - irodai nyilvántartórendszer

Minden munkaterületen a modern munkavégzési filozófiából eredően egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a számítógépek. Egyre több helyen válik elfogadottá a "papírmentes iroda" szemlélete, és ismernek rá egyre többen a kényelmesebb elektronikus adattárolásra. Ez a folyamat azonban nem hoz mindenhol áttörést. Mindaddig, amíg vannak olyan iratok, amelyek csak papíron kerülhetnek eltárolásra, addig szükség lesz iktatásra, illetve irattári nyilvántartásokra, melyek megmutatják az általunk keresett irat helyét, annak esetleges azonosító adatait.

A programmal meg kívánjuk könnyíteni az Ön irodai munkáját, segítséget nyújtunk az iratok és egyéb küldemények iktatásához, hogy Ön végre megszabadulhasson a hatalmas iktatókönyveitől. Az eddigi módszerekkel szemben egy új alternatívát nyújtunk Önnek, hogy felválthassa a nagyméretű poros iktatókönyveit egy modern, a mai kor szellemének minden tekintetben megfelelő rendszerre. Ha a papírt nem is lehet teljes mértékben száműzni az irodákból, legalább a nyilvántartásukat tegyük sokkal egyszerűbbé. Ki ne emlékezne arra, mikor egy régi irat keresésekor elő kellett venni a rég a szekrény alján porosodó iktatókönyvet, és a talán már évtizedekkel azelőtt írt, áthúzott, javított iktatókönyvből próbáltuk kideríteni vajon a főnökünk által kért irat vajon melyik szekrény legalján heverhet.
Programunk segítségével Ön néhány másodperc alatt kiderítheti, hogy hol találja meg a keresett papírt, ha egyáltalán szükség van rá, mert a nyilvántartás esetleg már tartalmazza is a keresett információt. Különböző szempontok alapján kereshet az iktatásai között. Nincs többé elfelejtett határidő, elfelejtett postacím esetleg más fontos dolog. Minden rögzítésre kerül és a megfelelő időben az információ máris az Ön rendelkezésére áll.

Reméljük programunkat megelégedéssel fogja használni és munkaidejét gazdaságosabban oszthatja be e csendes kis asszisztens segítségével.

Köszönjük megtisztelő bizalmát!

A program felhasználói dokumentációját itt olvashatja!

SOFTEAM projekt 9001 Kft.

:: webmaster :: kezdőoldal ::