Vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági tréning

Támogatónk a

Kapcsolatfelvétel: Ikotics István
Telefon: 06 -20-9419-352
Telefon-Fax: 06-25-413-401
E-mail: ikotics.istvan@chello.hu


Részlet az Autóvezető 2003/1 számából az Ikotics-féle járműről.


Az Ikotics -féle tréningautóval Ön veszélyhelyzeteket élhet át igazi veszély nélkül.

A tréningautó elméleti és gyakorlati programja a KFF által jóváhagyott alap- és továbbképzési program.A tréningautó mobil: az ország egész területén, ahol erre alkalmas terület van, folynak a tréningek és a továbbképzések.

A tréningautó aktív szerepet vállal a rendőrség, tűzoltók, honvédség, autóbuszvezetők, OMSZ rohamgépkocsi-vezetők továbbképzésében is.

 

A tréningautó részt vesz különböző rangos rendezvényeken, ahol a jelenlévők ingyen kipróbálhatják az autót, illetve részt vehetnek speciális vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági tréningen.

A tréningautó a száraz úton imitálja a megcsúszást, mintha Ön is vizes, sáros, havas, jeges, tükörjeges úton közlekedne.

 


 

A tréningautóval gyakorolhatja a közlekedő partnerek hibájából kialakuló balesetveszélyes helyzetek kezelésének technikáját.

A tréningautóval bemutatjuk, illetve megtapasztaltatjuk a csúszáshatáron haladást, a jármű megcsúszását, valamint annak elhárítására alkalmazható technikát.

 

 

 

A tréningautóval bemutatjuk, illetve megtapasztaltatjuk a csúszáshatáron haladást, a jármű megcsúszását, valamint annak elhárítására alkalmazható technikát.

A tréningautóval megtapasztalható a vízátfolyásra és a tükörjégre való ráfutás.

A tréningautóval a már bekövetkezett balesetek is rekonstruálhatók.

 

 

 

A rendezvényeken a vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági tréninget, valamint a tréningautó folyamatos műszaki fejlesztését a CONTINENTAL HUNGARIA Kft. támogatja, aki nagy jelentőséget tulajdonít a biztonságos autóvezetésnek.

Lap tetejére